Dr. Nagy Zsuzsa Klaudia

Dr. Nagy Zsuzsa Klaudia

Dr. Nagy Zsuzsa Klaudia vagyok, a Budapesti Ügyvédi Kamara által bejegyzett egyéni ügyvéd. Jogi diplomámat 2009-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán.

Az egyetemi évek alatt tanulmányokat folytattam a franciaországi Université Francois Rabelais és a németországi Ruhr-Universität Bochum jogi karain is, továbbá gyakornokként betekintést nyerhettem a szintén németországi Gerber, Habenstein und Crämer Ügyvédi Iroda jogi ügyeibe, valamint a Gelsenkircheni Munkaügyi Bíróság mindennapjaiba is.

A szakvizsgát megelőző időszakban több neves ügyvédi irodában szereztem tapasztalatot, ahol elsajátíthattam az ügyvédi hivatás alapelveit és szakmai alapjait. A cégek joga iránti elköteleződésemet megerősítette egy magyarországi cégcsoportnál jogászként eltöltött 5 éves munkatapasztalat. 2013-ban jogi szakvizsgát tettem, ezt követően kezdetben jogtanácsosként dolgoztam, később az ügyfelek minél szélesebb körben történő kiszolgálhatósága érdekében ügyvédként folytattam pályafutásomat.

Szakterületeimről és elérhetőségeimről a fent található menüpontokban találhat további információkat.

Angolul, németül és franciául folyékonyan beszélek, így a magyar ügyfelek mellett külföldi ügyfelek igényeihez is könnyen alkalmazkodom.
Ügyfeleim érdekeinek és igényeinek szem előtt tartása számomra a legfontosabb a hivatásom gyakorlása során, munkavégzésem terén elsődleges a precizitás, a gyorsaság és a szakmai megfelelőség.